Με απόφαση της Περιφέρειας καθαρίζεται η κοίτη και η λεκάνη ανάσχεσης του υδατορέματος των Πουλάτων

0
40

Δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα η σύμβαση του έργου «Ανάθεση εργασιών αποκατάστασης της κανονικότητας και άρσης της επικινδυνότητας μετά την διέλευση του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός».

Ειδικότερα, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων αναθέτει στον ανάδοχο του έργου την αποκατάσταση της βατότητας και της επικινδυνότητας στην επαρχιακή οδό Βασιλοπουλάτων – Δρακοπουλάτων – Αγίας Ευφημίας, καθώς και στην οικιστική περιοχή της Αγίας Ευφημίας με άρση, μετακίνηση, φόρτωση σε φορτηγά και απομάκρυνση γεωδών υλικών. Επίσης αναθέτει τον καθαρισμό της κοίτης των υδατορεμάτων των Πουλάτων και των Δρακοπουλάτων, τον καθαρισμό των υφιστάμενων λεκανών ανάσχεσης της ορμής του νερού και των φερτών υλικών, καθώς και την δημιουργία νέων λεκανών ανάσχεσης.

Η συνολική δαπάνη των ανωτέρω εργασιών θα ανέλθει στο ποσό των είκοσι έξι χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα ενός ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η δαπάνη θα είναι σε βάρος του προϋπολογισμού και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η πληρωμή θα γίνει βάσει τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, ενώ οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν τον ανάδοχο σύμφωνα με το πρωτόκολλο παραλαβής που θα συνταχθεί από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.