Από την Δευτέρα rapid tests και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης. Το αναλυτικό πρόγραμμα.

0
33

Την διενέργεια rapid tests σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ο Δήμος Σάμης. Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, θα αφορούν στον γενικό πληθυσμό και θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες. Όπως επισημαίνεται και στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής. 

 

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δήμου Σάμης

Σε συνέχεια των δειγματοληπτών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης  αντιγόνου COVID 19 (Rapid test) σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνουμε τους δημότες πως θα διενεργηθούν rapid tests για τον γενικό πληθυσμό, όπως αναφέρονται παρακάτω, ανά δημοτική ενότητα:

  • Στη Δ.Ε. Ερίσου: Την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ.  στο Κοινοτικό Γραφείο Αντυπάτων Ερίσου.
  • Στη Δ.Ε. Πυλάρου: Την Τρίτη  20 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στο ισόγειο του Κοινοτικού Καταστήματος (παλιού Δημαρχείου) Πυλάρου.
  • Στη Δ.Ε. Σάμης: Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 09:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ από όλους μας και οι φορείς Covid-19 και οι στενές επαφές τους να τηρούν την καραντίνα των 14 ημερών.

Με αίσθημα ευθύνης να λειτουργούμε όλοι ως εν δυνάμει φορείς του ιού.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συμπολίτες μας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

 

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.