Εντός του έτους η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας!

0
85


Εντός του έτους αναμένεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας. Αυτό προκύπτει μετά την έγκριση του τεχνικού προγράμματος και ακολούθως του προϋπολογισμού 2018 της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς την προηγούμενη Παρασκευή από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Ο προϋπολογισμός του έργο η μελέτη του οποίου έχει εγκριθεί από τον Οκτώβρη του 2016 έχει συνολικό κόστος 25.000€ και συμπεριλαμβάνει εργασίες και στα γειτονικά μας Χαλιωτάτα.

Υπενθυμίζουμε ότι η μελέτη περιλαμβάνει την αντικατάσταση τεσσάρων τμημάτων μήκους 1.200 μέτρων εκ του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης, την ταυτόχρονη μεταφορά των ιδιωτικών παροχών από τους παλαιούς σωλήνες και τη μεταφορά πλησίον των νέων αγωγών όσων ιδιωτικών παροχών βρίσκονται εντός ιδιοκτησίας. 

Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά το εξαιρετικής σημασίας έργο για τα Πουλάτα θα υλοποιηθεί χωρίς άλλες καθυστερήσεις και ότι δεν θα προκύψουν άλλες γραφειοκρατικές δυσκολίες ή προσκόμματα. 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.