Έκρηξη δυναμίτη αναστάτωσε το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή της Σάμης

0
57

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις έντεκα και μισή και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, τόσο στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Σάμης, όσο και σε χωριά της Πυλάρου. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι συνέβει στη θέση Πετάλη των Διλινάτων που ούτως ή άλλως γειτνιάζει με το χωριό μας. Ωστόσο φαίνεται ότι τελικά η αναστάτωση οφείλεται σε έκρηξη δυναμίτη στη θέση Καρδαμύλα, στο μέσο δηλαδή της διαδρομής από τα Πουλάτα στη Σάμη. Για αυτό άλλωστε και έγινε τόσο αισθητή σε ολόκληρη την περιοχή.

Από τον επιτόπιο έλεγχο που έκανε το www.poulatakefalonias.gr διαπιστώσαμε ότι η έκρηξη, τα ακριβή αίτια της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δημιούργησε μικρό κρατήρα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημίες με εξαίρεση ένα μεταλλικό πορτόνι που από το ωστικό κύμα βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά. Νωρίτερα επιθεώρησαν το σημείο άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και διεξάγουν τη σχετική έρευνα, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.