Νέα διακοπή στην υδροδότηση του χωριού μας!

0
28

 

Μια ακόμη διακοπή στην υδροδότηση των Πουλάτων είχαμε σήμερα, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου. Η διακοπή διήρκεσε από το πρωί μέχρι περίπου στις 4 το απόγευμα, όπου και το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς αποκατέστησε τη ζημιά.

Η νέα αυτή βλάβη αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας. Εξάλλου, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει, υπάρχει ήδη έγκριση της μελέτης αντικατάστασης, των όρων του διαγωνισμού και της δέσμευσης του ποσού πίστωσης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ωστόσο, παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών και συνεπώς στην έναρξη των εργασιών, με αποτέλεσμα οι διακοπές στην υδροδότηση να παραμένουν συχνές. 

Από την πλευρά μας ελπίζουμε ότι τα όποια εμπόδια θα αρθούν σύντομα και ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα του χωριού μας θα βρει επιτέλους τη λύση του.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.