12.9 C
Sami
ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΑπό τη Δευτέρα σφυρίζει ξανά το πλοίο για Πάτρα!

Από τη Δευτέρα σφυρίζει ξανά το πλοίο για Πάτρα!

Επιτέλους! Μετά από  μήνες αναμονής, επίμονη προσπάθεια όλων των τοπικών φορέων και φυσικά γενναία κρατική επιδότηση, δρομολογείται και πάλι πλοίο στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, βγάζοντας τη βόρεια Κεφαλλονιά και το γειτονικό μας νησί από την απομόνωση. 

Πρόκειται για το γνωστό σε  όλους μας πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» της εταιρείας Levante Ferries που μετά τις εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού του, είναι έτοιμο ώστε από την Δευτέρα στο πρώτο “εορταστικό δρομολόγιο” να ενώνει το λιμάνι μας με την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Εχθές μάλιστα ανακοινώθηκαν από την εταιρεία τα δρομολόγια καθώς και η τιμολογιακή της πολιτική μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά στις 08:00 από την Σάμη για την Πάτρα, ενώ το αντίστροφο δρομολόγιο θα εκτελείται στις 13:30. Σε οτι αφορά δε στις τιμές των εισιτηρίων όπως τις ελέγξαμε στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, καθορίστηκαν στα 49,80€ για τα επιβατικά αυτοκίνητα και στα 15,10€ για τα ατομικά. 

Ευχόμαστε από την καρδιά μας στο “Ανδρέας Κάλβος” καλά ταξίδια και μακροημέρευση στη γραμμή που θα πρέπει να τύχει της στήριξης όλων, όπως και ασφαλώς οποιαδήποτε αναπτυξιακή προσπάθεια στην περιοχή μας.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');