15.5 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΙσχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση πριν από λίγο στο χωριό μας! (Video)

Ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση πριν από λίγο στο χωριό μας! (Video)

 

Ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη από ιδιαίτερα έντονη χαλαζόπτωση και δυνατούς ανέμους που έφτασαν μέχρι και τα 7 μποφόρ έπληξε πριν από λίγη ώρα το χωριό μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Σάμης, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκύψουν σοβαρά προβλήματα.

Πρόκειται ουσιαστικά για το βαρύ βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα “Γαλάτεια” που κινήθηκε τις τελευταίες ώρες από την Αδριατική προς τα νερά μας και που θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μέχρι και την Παρασκευή με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά. Η επιδείνωση αυτή του καιρού θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά της τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις τοπικά ανέμους και τις χαλαζοπτώσεις, όπως αυτή που έντυσε στα λευκά νωρίς το απόγευμα τα Πουλάτα. 

Φαίνεται πως ο Μάρτης είναι αποφασισμένος να επιβεβαιώσει τη φήμη του ως… γδάρτης, με τη θερμοκρασία σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. μέχρι και την Κυριακή να μην ξεπερνάει τους 7 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη και τους 13 με 14 η μέγιστη. 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');